Klaar voor jouw
dagelijkse portie
gezond?
herenthout
Molenstraat 130A
2270 Herenthout
Putte
Zoetewei 23
2580 Putte
Ja!

Versnaperingen

Gezond eten omvat méér dan alleen groenten en fruit consumeren. Voor sommigen is het een way of life. Bij Vita Veggie bieden we je een totaalpakket om gezond door het leven te gaan. Noten, groentechips, vers gemaakte confituur of superfood: we have it all!

Superfood

Ben jij in de ban van superfood? Of wil je deze trend graag eens proberen? Van gojibessen tot chiazaad of hennepzaad: Vita Veggie is the place to be. Daarnaast hebben we ook gedroogde physalis, kokosproducten en een uitgebreide keuze aan noten. Deze ingrediënten kan je toevoegen aan je maaltijd om extra essentiële voedingsstoffen en antioxidanten binnen te krijgen. Ze zitten namelijk vol met vitamines en mineralen die je nodig hebt voor een evenwichtige maaltijd.

We hebben een compleet aanbod aan gezonde versnaperingen, perfect voor elke gelegenheid!

Gezondigd? No shame!

Zelfs op een feestje of een gezellige drink met vrienden hoef je niet ongezond te snacken. Met onze healthy dipsausjes, tapenades en groentechips kan je zonder schuldgevoel de hele avond smullen! We hebben een compleet aanbod aan gezonde versnaperingen, perfect voor elke gelegenheid!

Gezond eten omvat méér dan alleen groenten en fruit consumeren.

Fruit een tikkeltje anders

Elke dag opnieuw een appel of banaan? Dat is even saai als een dagelijkse boterham met kaas! Daarom hebben wij enkele originele alternatieven in ons assortiment waarmee je je dagelijkse portie groenten en fruit kan afwisselen. Grote dorst? Dan zijn de verse vruchtensappen van Schulp jouw beste vriend. Combineer ze met ons gedroogd fruit voor een perfecte pauze.

Nieuwsgierig geworden? Check de laatste nieuwtjes op onze Facebookpagina of ontdek het volledige assortiment in onze winkels in Herenthout en Putte(Groentehalleke)!

DONDERDAG
A healthy outside,
starts from the inside