Klaar voor jouw
dagelijkse portie
gezond?
herenthout
Molenstraat 130A
2270 Herenthout
Putte
Zoetewei 23
2580 Putte
Ja!

Snel & gezond

Heb je weinig tijd of hou je gewoon van gemakkelijkheid in de keuken? Vita Veggie helpt je graag om ook op deze momenten gezond en lekker te eten. We zijn namelijk allemaal veel op de baan en hebben weinig tijd om te eten, laat staan om vers eten te maken. Daarom speelt Vita Veggie graag in op het ‘grab and go’-principe, met het verschil dat onze snacks, gerechten en drankjes zonder bewaarmiddelen gemaakt, zelf gesneden en verpakt worden.

Snelle snacks

Wil je een snel en gezond tussendoortje? Onze fruitsalades zijn puur natuur en bevatten dus geen toegevoegde suikers. En onze heerlijke yoghurt met granola? Die kan je gewoon niet laten staan! Ze zijn ideaal als gezond ontbijt of fris tussendoortje. Is yoghurt niet je ding? Dan kunnen onze wraps je vast bekoren! Als kers op de taart unieke eigentijdse broodjes die je bovendien helemaal zelf kan samenstellen!

Wil je een snel en gezond tussendoortje?

Smoothies & superfood

Heb je af en toe wat moeite om je fris en fruitig te voelen? Onze smoothies zorgen ervoor dat je meteen een energy-boost krijgt. Onze toppers? Banaan-aardbei en bosvruchten! Ben je meer te vinden voor een echte detox? Probeer dan zeker onze groentesapjes! (PS: je kan ze natuurlijk ook gewoon als ontbijt of tussendoortje drinken) Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod aan de beste vers gemaakte soepen die je ooit hebt geproefd.

Naast verse salades, voorgesneden groenten, maaltijdsalades en pasta’s hebben we ook warme gerechten in ons assortiment.

Makkelijke maaltijden

Ook wie op zoek is naar een volledige maaltijd kan zich uitleven bij Vita Veggie. Naast verse salades, voorgesneden groenten, maaltijdsalades en pasta’s hebben we ook warme gerechten in ons assortiment. Een lekkere ovenschotel of quiche? Check! Of wat dacht je van een Belgische klassieker zoals stoofvlees met rode kool? Kom hem bij ons scoren! Alles wordt vers door ons gemaakt, al wat je nog moet doen is opwarmen.

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Bezoek dan onze Facebookpagina en ontdek er onze heerlijke gerechtjes!
DONDERDAG
A healthy outside,
starts from the inside