Klaar voor jouw
dagelijkse portie
gezond?
herenthout
Molenstraat 130A
2270 Herenthout
Putte
Zoetewei 23
2580 Putte
Ja!

Over Vita Veggie

Op zoek naar een winkel waar je lekker en gezond kan winkelen? Vita Veggie in Herenthout is jouw hotspot voor superfood. Dit begrip zien we in de breedste zin van het woord. Ons assortiment bestaat namelijk uit een brede waaier aan topproducten van de allerbeste kwaliteit die een uitstekende basis vormen voor een evenwichtig voedingspatroon. Met al meer dan tien jaar ervaring weten we als geen ander de juiste producten te selecteren. Bovendien volgen we de nieuwste trends op de voet zodat jij hip en healthy de deur uit kan!

Vers is beter

Bij Vita Veggie zijn we ervan overtuigd dat vers beter is. Onze missie? Mensen ontvangen met een lach en hen zien vertrekken met kwalitatieve gezonde voeding. We helpen je graag bij het maken van gezonde keuzes en zorgen ervoor dat jij alleen met lekkere producten naar buiten wandelt. Maak dus snel een keuze uit ons uitgebreid en gevarieerd aanbod en eet elke dag lekker gezond!

Trendy concept store 

Vita Veggie is geen gewone groente- en fruitwinkel. We hebben een uniek concept waarbij je kan kiezen uit een exclusief aanbod dat varieert van verse groenten en vers fruit tot bereide maaltijden en salades. Bovendien zijn we er als de kippen bij om de beste groente en het lekkerste fruit te scoren op de vroegmarkt. Seizoensproducten trachten we zoveel mogelijk rechtstreeks van de teler aan te kopen. Verser kan bijna niet! In ons assortiment vind je onder andere snelle en gezonde maaltijden zoals (fruit)salades, pasta’s, yoghurt, smoothies en soep. Verder maken we je graag blij met versnaperingen. Denk maar aan tapenades, groentechips en vers gemaakte confituur. Wil je iemand verrassen? Schenk hem of haar een gepersonaliseerde fruitmand of geschenkmand!

Lekker en gezond feesten

Ga je binnenkort barbecueën of geef je een feest? Ook dan staan we paraat! Van groenten tot bijgerechten, van bereide maaltijden tot een totaalconcept, wij zorgen ervoor dat jouw moment perfect wordt. Hou je een klein familiefeest of juist een groot bedrijfsfeest? Wij vullen jullie magen! Zowel bedrijven als particulieren kunnen namelijk gebruik maken van onze traiteursdienst. Heb je nog vragen of wil je meer info? Contacteer ons dan snel of kom langs in onze winkel!

ZONDAG
Eat better, feel better
Wil jij ons assortiment bekijken?
Ondertussen heb je natuurlijk wel zin in wat lekker fruit en groentjes, maar je weet nog niet wat wij allemaal in ons gamma hebben natuurlijk. Benieuwd?