Klaar voor jouw
dagelijkse portie
gezond?
herenthout
Molenstraat 130A
2270 Herenthout
Putte
Zoetewei 23
2580 Putte
Ja!

Geschenkmanden

Een verjaardag, een bedankje of een oppepper? Iedereen verdient een geschenkmand! Bij ons kan je niet alleen terecht voor fruitmanden, we verrassen je graag met een tikkeltje extra. Ontdek hier hoe je je pakket kan samenstellen en geef de gelukkige een gezond én lekker cadeau van Vita Veggie!

Een smakelijke verrassing

Voor de samenstelling van onze geschenkmanden maken we een selectie van de beste groenten, het lekkerste fruit en de smakelijkste dipsausjes, tapenades en andere specialiteiten. Bij ons ga je enkel met topproducten de deur uit.

 

Gepersonaliseerde geschenkmand

Wil je iemand graag een fruitmand cadeau doen? Een pakket met lekkere snacks? Of liever een combinatie? Jij kiest zelf hoe je geschenk eruit ziet. Voor de moeilijke kiezers hebben we gelukkig een aantal standaard geschenkmanden in ons assortiment! Leg je samen met enkele vrienden of ben je juist helemaal alleen? No worries, bij ons vind je een geschenkmand voor elk budget.

Iedereen verdient een geschenkmand!

Speciale gelegenheden

Met de feestdagen en op speciale gelegenheden hebben we ook aangepaste themapakketten zoals een geschenkmand met confituur of speciale producten.

Wil je iemand een geschenkmand op maat geven?

Waar wacht je nog op?

Wil je iemand een geschenkmand op maat geven? Maak hem of haar dan blij met onze lekkernijen! Kom langs in onze winkel in Herenthout of Putte(Groentehalleke) om je persoonlijk cadeau samen te stellen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons of bel meteen op het nummer 0472 99 76 39.

ZONDAG
Eat better, feel better
Wil jij ons assortiment bekijken?
Ondertussen heb je natuurlijk wel zin in wat lekker fruit en groentjes, maar je weet nog niet wat wij allemaal in ons gamma hebben natuurlijk. Benieuwd?