Klaar voor jouw
dagelijkse portie
gezond?
herenthout
Molenstraat 130A
2270 Herenthout
Putte
Zoetewei 23
2580 Putte
Ja!

Frisse fruitmanden

Een fruitig moment delen met anderen? Da’s niet alleen leuk en gezond, maar ook super attent! Daarom kan je bij Vita Veggie fruitmanden bestellen voor op het werk, op school of gewoon als geschenk. Kom zelf kiezen welk fruit je in jouw mand wilt en we stellen een persoonlijk pakket voor je samen.

Fruitmanden op het werk

Wordt er op jouw werk te ongezond gegeten? Is het tijd om over te schakelen op gezonde tussendoortjes? Met Vita Veggie wordt dat mogelijk! We maken fruitmanden voor zowel bedrijven als voor scholen. Van schoolprojecten zoals Tutti Frutti tot fruit in de lerarenkamer: we personaliseren jouw pakketje. Bovendien komen we de fruitmanden zelf leveren. Double win!

Daarom kan je bij Vita Veggie fruitmanden bestellen voor op het werk, op school of gewoon als geschenk.

It’s your choice

Jij kiest zelf de samenstelling van jouw fruitmand. Wil je graag een pakket waarin je fruit combineert met andere gezonde snacks? Da’s nog beter! Vita Veggie maakt je blij met een mix van lekker fruit, verse groenten en andere versnaperingen.

Kom zelf kiezen welk fruit je in jouw mand wilt en we stellen een persoonlijk pakket voor je samen.

Een persoonlijk geschenk

Worden we niet allemaal graag verrast met een leuk geschenk? Ook daar is een fruitmand perfect voor! Onze geschenkmanden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen, die je in de winkel kan komen ontdekken. We hebben namelijk geschenken voor elk budget. Ook bij speciale verzoekjes doen we alles in de mate van het mogelijke om je blij te maken!

Ben je geïnteresseerd in onze fruitmanden? Contacteer ons dan via het nummer 0472 99 76 39 voor meer info of kom langs in onze winkel!

ZONDAG
Eat better, feel better
Wil jij ons assortiment bekijken?
Ondertussen heb je natuurlijk wel zin in wat lekker fruit en groentjes, maar je weet nog niet wat wij allemaal in ons gamma hebben natuurlijk. Benieuwd?